Pohoda 2017 — Program

Festival Pohoda 2017 klope na dvere a preto je na čase zoznámiť vás s pripravovaným programom. Tento rok sme si pre milovníkov našich sirupov prichystali plno noviniek a špecialít, ktoré vám spríjemnia atmosféru festivalu. Môžete sa tešiť na pestrú paletu chutí a zážitkov.

Na tohtoročnú “Pohodu” ideme s priestrannejším stanom a množstvom vychytávok pre vaše pohodlie a maximálnu spokojnosť. O zaručený úkryt pred horúcim slnkom sa postarajú tienidlá, pod ktorými si budete môcť pohodlne posedieť s priateľmi a vychutnať skvelé nápoje priamo z nášho baru, výborné jedlo z Gastro zóny, alebo sa zrelaxovať pri vodnej fajke. Aby toho nebolo málo, máme prichystané aj originálne ľadové kryhy. Tie môžete svojím objatím využiť na totálne schladenie.

http://www.herbert.sk/

J#$@ do RUKY nahradia vínoví špecialisti Grepič & Bombič. Grepič je grepové šialenstvo z Fajnové-ho bazového vína, Stázkinho bazového sirupu, grepového freshu, sódy a čerstvej bazalky. Bombovú chuť Bombiča tvorí našumené ružové víno, sirup Malina & Ruža, sóda, malinové pyré a čerstvá mäta. Táto “dvojka” ťa v našom „pool“ bare rozhodne nakopne a osvieži zároveň.

http://www.herbert.sk/

Okrem iného sa k nám pridalo aj pár skvelých ľudí, ktorí ukážu niečo zo svojho fachu. Predstavia sa vám Tradičné holandské wafličky, Fajnové bazové, Jedlé kvety a Sisha bar. Od skorého rána do neskorého večera budú naši kolegovia z brnenskej pražiarne Rusty Nails, pripravovať skvelé coldbrew a výberovú kávu na báze espressa.

http://www.herbert.sk/

Pre milovníkov Pohody, ktorí si radi posedia pri kvalitnej vodnej fajke je tu práve Shisha od chalanov zo Zeleného kríčku. Ponúknu vám výberový tabak s prvotriednou chuťou pripravovaný na kokosových uhlíkoch. V špeciálnej zóne vyhradenej pre tento bar si budete môcť vychutnávať príjemnú atmosféru festivalu plnými dúškami.

Wafličky si pre vás pripravili pravé tradičné holandské wafle, ktoré obohatia už tak skvelú chuť kávy. Všetci, ktorí máte radi sladké potešenie nezabudnite sa zastaviť v našom stane a ochutnať ich voňavé výtvory.

http://www.herbert.sk/

Tento rok sme si pre vás pripravili workshop v podaní nášho dobrého priateľa a bylinkára Aďa z Jedlé kvety. Oboznámi vás so svetom byliniek, jedlých kvetov, exteriérových a bytových rastlín. Dozviete sa, ako správne pestovať a starať sa o tie svoje, a aké účinky má každá z nich pre náš organizmus.

http://www.herbert.sk/

Okrem zaujímavých informácií si môžete odniesť aj vlastnú bylinku, no má to háčik. Budete sa o ňu musieť postarať počas trvania festivalu. Posledný deň sa budú všetky bylinky, ktoré prežili, rozdávať svojím starostlivým majiteľom. Aby ste si ich nepomýlili, môžete si ich označiť menom a odniesť si spomienku, ktorá s vami pôjde domov a bude vám pripomínať tohtoročný festival Pohoda 2017

Tešíme sa na vás pod naším stanom. Pre viac čerstvých noviniek priamo z festivalu sledujte náš Facebook event Herbert sirupy na Pohode 2017

Herbert Essentials, Štefánikova 3, Trnava 91701, 0908381910, info@herbert.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info